Personeelsuitje Friesland

Ga jij binnenkort een personeelsuitje organiseren? Dan moet je bij Lokaal 55 zijn! Wij hebben een unieke locatie met ontzettend veel mogelijkheden. Voor elk moment van de dag zijn er geschikte activiteiten voor iedere gelegenheid. Zo is onze mooie, industriële plek een plek om te vergaderen, lunchen, borrelen en dineren en kunnen er ook veel andere activiteiten worden gedaan. Voor iedereen is er altijd wel een geschikte activiteit. Ben je benieuwd hoe een personeelsuitje in Friesland eruit kan komen te zien bij Lokaal 55? Lees dan verder!

Talloze mogelijkheden bij Lokaal 55

Bij Lokaal 55 kun je trouwen, vergaderen, activiteiten doen en feesten organiseren. Voor een personeelsuitje hebben wij talloze mogelijkheden. Zo kun je met ons drijvend lokaal het water op en een gezellige dag beleven en we hebben diverse boten in onze vloot waarmee je kunt varen. Bij deze activiteiten hebben we verschillende arrangementen beschikbaar om optimaal te genieten van de dag. Dit varieert van ‘water en wijn’ en ‘water en vis’ tot ‘water en zoet’.

 

Wil je iets actiefs gaan doen? Dan is onze kookstudio een goede optie. Hier worden diverse kookworkshops gehouden in onze eigen studio. Het samen koken en genieten staat centraal en je leert nieuwe recepten en kooktechnieken. Een win-winsituatie dus! Je wordt verwelkomd met een glas prosecco en een broodplankje. Alles wordt vooraf besproken en dan kan het koken beginnen! Je kunt een normale kookworkshop doen, maar je kunt ook een taartworkshop doen. Je leert een taart te vullen, decoreren en bekleden. Alle ingrediënten die nodig zijn om een taart lekker te maken hebben wij in huis. Een erg leuke activiteit voor een personeelsuitje in Friesland.

Personeelsuitje Friesland

Lunch, borrel en diner bij Lokaal 55

Personeelsuitje in Friesland

Een gezellig personeelsuitje zonder actieve activiteiten is ook zeker mogelijk. Wij zijn een echte feestlocatie en daarom kun je ook heerlijk lunchen, borrelen en dineren bij ons. Dit kan in onze tuin aan het water of in één van onze sfeervol ingerichte ruimtes. Er zijn vier opties als het gaat om diners.

Een buffetdiner wordt op basis van jullie wensen samengesteld. Vaak worden hier streekproducten voor gebruikt. Een buffetdiner is geschikt voor grote groepen en daarom ideaal voor een personeelsuitje. Er zijn bepaalde buffetdiners die je kunt kiezen en het kan ook aangepast worden naar wens. De tweede optie is een walking dinner. Dit is een diner in een bijzondere vorm, namelijk dat je niet bent aangewezen op een vast plek maar dat je tussen het eten door veel tijd hebt om met mensen te praten. Dit wordt gecreëerd door kleine hapjes te serveren en hierdoor tijd vrij te maken voor een praatje. De derde optie is een keuze tussen diverse buffetten. Bij deze buffetten heb je keuze uit een warm en koud buffet, een stamppot buffet, een tapas buffet, een vegetarisch buffet en een captains dinner. Deze buffetten zijn compleet verzorgd en hebben zowel warme als koude gerechten. Bij deze buffetten is het ook mogelijk om het thuis te laten bezorgen. Na het diner of de volgende dag halen wij de spullen weer op. Ten slotte nog de Big Green Egg BBQ. Als het mooi weer is staat het terras klaar voor een lekkere barbecue. Wij hebben veel ervaring met koken op een barbecue voor grote groepen en doen ook aan een live cooking experience. Ook dit kan als BBQ op locatie worden verzorgd en hierbij wordt ook alles geregeld. Van borden en bestek tot de schoonmaak achteraf.

Ook voor de lunch en borrel kan er naar wens heel veel worden geregeld om een geslaagd personeelsuitje te organiseren. Alles wordt met liefde klaargemaakt door onze koks. Als je wensen hebt voor wat je geserveerd wilt hebben, dan wordt dit altijd meegenomen in het menu.

Personeelsuitje bij Lokaal 55

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsuitje in Friesland? Lokaal 55 in Sneek heeft ontzettend veel mogelijkheden, alles kan naar wens worden geregeld en het is ook nog eens een erg mooie locatie aan het water. Heb je vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag om er een geslaagd personeelsuitje van te maken.