Feestlocatie Friesland

Een onvergetelijk feest met al je vrienden en familie om je heen. Wat de reden voor het feest ook is, je viert het groots bij Lokaal 55, een geweldige feestlocatie in Friesland. We ontvangen je graag op het feest waar je al zolang naar uitkijkt.

Ontdek op deze pagina de mogelijkheden die we bieden om er een geweldige dag of avond van te maken. Met een sfeervolle aankleding, heerlijk eten en swingende muziek is het feest bij Lokaal 55 compleet.

Mogelijkheden bij Lokaal 55

Een verjaardag, jubileum of personeelsfeest, dat mag gevierd worden. Maak van je eigen kantoor of tuin een prachtige feestruimte of kom heerlijk bij ons genieten. Lokaal 55 is de locatie en cateraar voor een geweldig feest waar nog lange tijd over gesproken wordt.

  •         Voor een onvergetelijk trouwfeest staan de medewerkers van Lokaal 55 voor je klaar. Op deze unieke locatie waar liefde de hoofdrol speelt, beleef je ieder hoogtepunt van jullie bruiloft.
  •         Wil je groots uitpakken met je verjaardag? Of wil je je nieuwe levensjaar met een intiem gezelschap inluiden? Alle wensen rondom een feestelijk verjaardagsfeest zijn mogelijk bij Lokaal 55, de feestlocatie in Friesland.
  •         Voor een teamuitje in Friesland is Lokaal 55 de ideale feestlocatie. Ga gezellig met elkaar de kookstudio in of vaar een rondje over de Friese meren en leer je collega’s eens op een andere manier kennen.

Het feest is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Een feestelijke taart met koffie en thee of een smakelijk diner onder het genot van een drankje. Met onze catering bieden we diverse arrangementen aan waar je naar wens gebruik van kan maken. Denk aan een uitgebreid feestdiner of een zomerse barbecue op de Big Green Egg.

Wil je een onvergetelijk feest organiseren op een unieke feestlocatie in Friesland? Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Maak vrijblijvend een afspraak!