FEESTEN EN PARTIJEN

Lokaal 55 kent vele mogelijkheden rondom een feest. Uw feest, vanaf 10 personen, of het nu een verjaardagsfeest of themafeest is, een kinderfeestje of personeelsuitje, Lokaal 55 zorgt dat u kunt genieten van een prachtig feest. 

Maar ook alles rondom uw bruiloft is in goede handen bij onze koks en crew. Wat te denken van de catering op uw bruiloft, het verzorgen van uw huwelijks receptie, het trouwen op locatie of uw huwelijksfeest. Maak snel een afspraak voor het feest dat u wilt vieren, samen met ons

Mogelijkheden

Verjaardagsfeest

Ieder jaar is het weer een hele toer iets leuks te verzinnen voor je verjaardagsfeest. Vier je het thuis of op locatie? Wil je groots en meeslepend of klein en intiem. Iets leuks en betaalbaars? Met wie wil je je verjaardag vieren? Genoeg vragen rondom je verjaardagsfeest die je met één antwoord kunt beantwoorden: Lokaal 55. Kom bij ons je verjaardag vieren. Met een kleine of een grote groep, aan het water of op het water, met tapas of buffet, met of zonder heerlijke muziek. Bij Lokaal 55 is werkelijk alles mogelijk om je verjaardagsfeest zo te vieren dat jij er helemaal happy van wordt.

Thema feesten

Voor hem of haar, een culinair en smaakvol thema feest? Zoals koken bij Lokaal 55 waar het samen creëren en genieten centraal staat. Of een thema op het water, in het abattoir een jaren zeventig feest of intiem bij de voormalige stallen een bbq feest? Het kan allemaal bij Lokaal 55.

Naar welk thema feest gaat uw voorkeur uit? Lokaal 55 denkt graag mee voor een gepast thema zodat u met uw gasten een voortreffelijk thema feest beleefd. Decoratie is bij een thema feest van doorslaggevend belang. Daarom besteedt Lokaal 55 bij ieder thema feest veel aandacht aan de aankleding. En natuurlijk zorgen we voor een passende catering zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van een culinaire belevenis tijdens het thema feest.

Laat ons uw ideeën weten over het thema feest en Lokaal 55 verzorgt met u een thema feest waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Kinderfeestjes

Lokaal 55 is ideaal om een kinderfeestje te vieren. Met een schort voor en een koksmuts op veranderen de kinderen in echte meesterkoks. Je mag vooraf kiezen wat je wilt maken. Wat dacht je van een gevuld bladerdeegtaartje, Italiaanse pizza of Vlaamse frieten met een gegrilde hamburger? Als toetje maak je zelf ijs, tijdens jouw kinderfeestje. Tijdens het kokkerellen drink je limonade en na afloop krijg je een echt kookdiploma. Een kinderfeestje met koken duurt 2,5 uur. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Cupcakes feestjes zijn ook heerlijke kinderfeestjes! Ieder kind versiert 8 cupcakes in verschillende thema’s, kleuren en smaken. Na afloop neem je de cakejes mee in een prachtige taartdoos. Je kunt al een kinderfeestje reserveren vanaf 10 peronsen.

Laat ons uw ideeën weten over het kinderfeestje en Lokaal 55 verzorgt met u een feest waar de kinderen nog lang over zullen praten.

Personeelsfeestje

Samen met jouw collega’s eens een personeelsuitje organiseren? Kom naar Lokaal 55 en kook met jouw collega’s de sterren van de hemel tijdens een culinair personeelsuitje. De kok ontvangt je met een glaasje prosecco en heerlijke hapjes. Vervolgens volgt de uitleg van de kookworkshop en de ingrediënten waarmee je gaat koken. En dan ga je in kleine groepjes lekker koken. Je serveert de gangen aan elkaar, desgewenst met een toelichting. Onder het genot van een drankje zie je hoe deze groep de laatste hand legt aan het gerecht en het dan serveert. Na de eerste gang van het personeelsuitje, worden de volgende gangen op dezelfde wijze geserveerd.

Bruiloften

Op zoek naar mogelijkheden voor je bruiloftsfeest? Lokaal 55 is een officiële en unieke trouwlocatie en uitstekend geschikt voor jouw bruiloftsfeest. Elk hoogtepunt van jouw mooiste trouwdag is hier op zijn plek. De trouwceremonie zelf, de overheerlijke lunch met familie en vrienden, de trouw receptie en het bruiloftsdiner. Maar natuurlijk ook ‘s avonds een grandioos bruiloftsfeest. Lokaal 55 regelt werkelijk alles. Kom langs voor een inspirerend gesprek als begin van de organisatie van een uniek bruiloftsfeest bij Lokaal 55.

Maak vrijblijvend een afspraak!