Om met collega’s te brainstormen of te vergaderen, kan het effectief zijn om een ruimte buiten de kantoormuren te zoeken. Kom naar Lokaal 55 voor een inspirerende vergaderlocatie in Friesland. We hebben diverse ruimtes die uitermate geschikt zijn voor het organiseren van vergaderingen, teambuilding sessies en netwerkbijeenkomsten. 

Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een vergaderlocatie inclusief catering. We bieden je graag de ruimte om samen met collega’s unieke en vooruitstrevende ideeën te bedenken die je team nieuwe energie geven.

Mogelijkheden bij Lokaal 55

Om buiten de gewoonlijke box te denken, kan het helpen om er met een groep collega’s op uit te trekken. Een andere omgeving werkt verfrissend en geeft input voor nieuwe ideeën. Wil je effectief samenwerken met collega’s, doelgericht vergaderen of een activiteit organiseren die leidt tot teambuilding? Voor een inspirerende vergaderlocatie in Friesland ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres.

Wat het zakelijke doeleind ook is, in een van onze vergaderlocaties bereik je meer dan je op voorhand in gedachten had. Onze ruimtes zijn volledig ingericht met de nodige faciliteiten -denk onder andere aan een lcd-scherm, audio en internetverbinding- die van de meeting, brainstormsessie of netwerk presentatie een groot succes maken.

Onze vergaderlocatie in Sneek is gelegen aan de prachtige Houkesloot. Kom je in een van onze binnenruimtes samen, dan geven het uitzicht op het water en de ongedwongen sfeer de input die nodig is voor een succesvolle bijeenkomst. Juist doordat je helemaal loskomt van de standaard werkomgeving en in een nieuwe ruimte samen bent, komen de meest verrassende ideeën op tafel.

Omdat onze locatie aan het water ligt, bieden we jou en je collega’s de uitgelezen kans om al varend te vergaderen. In de eerste plaats hebben we een prachtig terras aan het water waar je met mooi weer onder het genot van een kop koffie of een heerlijke lunch de vergadering in de buitenlucht kunt voortzetten. Daarnaast kunnen jullie op een van onze boten stappen om een inspirerende meeting op het water te organiseren.

Zoek de inspiratie eens buiten de muren van het kantoor en kom met je collega’s elders samen. Voor een inspirerende vergaderlocatie in Friesland ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Onze ruimtes zijn van alle nodige faciliteiten voorzien en we verzorgen de catering. De sfeervolle inrichting en heerlijke tuin aan het water zijn de basis voor een geslaagde vergadering. Wil jij je collega’s bij ons samenbrengen? Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak vrijblijvend een afspraak!