Dineren

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé. In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.

Aan de kade ligt onze vloot voor een heerlijk verblijf op en aan het water. Ook voor catering thuis of op het werk is Lokaal 55 het juiste adres. Bel ons voor de leukste suggesties, bites, tapas, diners & buffetten, feesten, events, zakelijk of privé. Mail ons alle wensen om te koken en Lokaal 55 komt met een culinair voorstel.

Dineren impressie

Catering in Heerenveen

Catering diner

Lokaal 55 locatie

Dineren

Catering bedrijf

Foodtruck

Big Green Egg

Personeelsuitje in Friesland

Dineren in Sneek

Kookworkshop

Kookworkshop

Mogelijkheden

Restaurant, Tuin & Terras

Kom genieten op ons terras in de tuin, aan het water of in één van onze sfeervol ingerichte ruimtes binnen.

Ons restaurant is geopend op reservering voor groepen en partijen.
Gelieve van te voren reserveren via 0515-460321

Buffetdiners

Luxe dineren en niet de zorg hebben of het wel de juiste keuze is voor al je gasten? Laat je verrassen door de koks van Lokaal 55. Op basis van jullie wensen stellen wij een heerlijk buffet diner samen met mooie, regionale streekproducten. Geniet van de onvergetelijke culinaire ervaring van een dinerbuffet.

Een buffet past bij allerlei (feestelijke) gelegenheden en is vooral geschikt voor groepen. Jullie gasten maken ongedwongen een keuze uit het buffetdiner. Lokaal 55 werkt uiteraard met verse producten, het liefst uit de streek. Je kunt een keuze maken uit een aantal buffetdiners of we maken een speciaal buffetdiner naar wens.

Alle wensen voor het buffetdiner kunnen door gegeven worden via het contactformulier. Dan zullen wij je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de buffetdiners.

Walking Dinners

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een bijzondere vorm. Lokaal 55 verzorgt tijdens een walking dinner culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het aardige van een walking dinner is dat jullie gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Alle gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden gepresenteerd op een klein bordje, in een glaasje, aan prikkers en in tipjes. Wij serveren tijdens een walking dinner passende porties zodat de gerechtjes eenvoudig met een vorkje of lepeltje kunnen worden genuttigd. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies.

Hebben jullie belangstelling voor een walking dinner, dan horen wij dat graag.

Buffetten

De buffetten van Lokaal 55 staan bekend om hun complete verzorging én authentieke koude en warme gerechten. We hebben een ruime keuze aan buffetten, gevarieerd, gemakkelijk en lekker. Vele feesten, recepties, verjaardagen, openingen die je wilt aankleden met eten, lenen zich voor buffetten. Graag verzorgen wij de buffetten. Zodat er volop genoten kan worden met de gasten en van alles wat zij maar lekker vinden. Lokaal 55 heeft onder meer keuze uit de volgende buffetten:

  • warm en koud buffet
  • stamppot buffet
  • tapas buffet
  • vegetarische buffet
  • captains dinner

Borden, bestek, opscheplepels, warmhoud apparatuur: onze buffetten worden zeer compleet geleverd. Uiteraard halen wij na het diner of de volgende dag de spullen ongespoeld retour.

Graag horen wij naar welk van de buffetten de voorkeur gaat. En als er andere ideeën zijn voor een buffet, dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.

Big Green Egg BBQ

Het zonnetje schijnt, aan de waterkant is het windstil, het terras staat klaar en het leven voltrekt zich buiten. Dan ben je bij Lokaal 55 van harte welkom voor een verrukkelijk barbecue. Lokaal 55 heeft ruime ervaring in het verzorgen van een barbecue buffet of een live cooking experience met de Big Green Egg. Deze Big Green Egg biedt volop culinaire mogelijkheden, zowel voor de lunch als het diner. Onze koks koken met veel plezier zowel bij Lokaal 55 of op locatie met de Big Green Egg of met de BBQ. Daardoor hebben we vele culinaire mogelijkheden met volop sfeer. Vanzelfsprekend maken we op de Big Green Egg ook gebruik van verse streekproducten.

Borden, bestek, opscheplepels, warmhoud apparatuur: onze buffetten worden zeer compleet geleverd. Uiteraard halen wij dezelfde avond of de volgende dag de spullen ongespoeld.

Graag horen wij naar welk barbecue menu of buffet de voorkeur uitgaat. En als er andere ideeën zijn voor een menu, dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.