Trouwlocatie Friesland

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Friesland waar je samen met je aanstaande een prachtige dag beleefd? Een heerlijke plek aan het water waar je al je vrienden en familie kan uitnodigen, kan genieten van een ontspannen en sfeervolle omgeving en gebruik kan maken van diverse mogelijkheden voor de catering. Vier jullie liefde bij Lokaal 55 en geniet optimaal van een onvergetelijke dag.

Ontdek hier de mogelijkheden die we bieden om jullie trouwdag volledig in te richten. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest, van begin tot eind staan we klaar om jullie een fantastische dag te bezorgen.

Mogelijkheden bij Lokaal 55

Een unieke droomlocatie

Waarom Lokaal 55 een unieke trouwlocatie in Friesland is, heeft onder andere te maken met de geweldige ligging aan het water. We hebben een prachtige trouwzaal met uitzicht over de Houkesloot. De ambtenaar van de gemeente Sûdwèst Fryslân kan de huwelijksplechtigheid hier voltrekken. Vervolgens kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een heerlijke vaartocht over de Friese meren.

Daarnaast richten we de tuin en het terras sfeervol en feestelijk in, zodat jullie de mogelijkheid hebben om aan de kade te proosten op het huwelijk. Bij minder mooi weer kunnen we de toost en receptie naar binnen verplaatsen en in een van de prachtig aangeklede ruimtes de bruidstaart aansnijden en volop feest vieren.

Receptie en trouwfeest

Vier bij Lokaal 55 jullie huwelijksreceptie waar je samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s kan genieten van een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide receptie wanneer het bruiloftsfeest alleen in familiekring wordt gevierd. Kom gerust bij ons langs met jullie wensen en we maken samen van de receptie een spetterende opening van jullie huwelijksfeest!

Compleet verzorgd met heerlijk eten

Bij een goed huwelijksfeest hoort goed eten. Ook daarvoor hebben we heerlijke mogelijkheden waarmee we jullie culinaire wensen vervullen. Prachtig opgemaakte lange tafels waar je met je geliefden uitgebreid aan dineert of een zomerse barbecue op de Big Green Egg, wij verzorgen het bruiloftsdiner dat jullie voor ogen hebben.

We hebben alle ervaring in huis om jullie wensen en ideeën door te voeren op onze trouw locatie in Friesland. Geniet van een prachtige ceremonie en een fantastisch feest, inclusief heerlijk eten en drinken. Jullie kunnen terugkijken op een onvergetelijke en liefdevolle trouwdag.

Lokaal 55, de trouwlocatie in Friesland

Voor de bruiloft van jullie dromen zijn jullie bij Lokaal 55 in Sneek aan het juiste adres. Een sfeervolle, industriele locatie met alle mogelijkheden om een fantastische dag te beleven. Ben je benieuwd naar deze unieke trouwlocatie in Friesland en zie je al voor je hoe jij en je aanstaande op deze plek het JA-woord uitspreken? Kom gerust langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ontdek deze bijzondere plek die het begin markeert van jullie huwelijksleven.

Maak vrijblijvend een afspraak!