Bedrijfsuitje Friesland

Met een bedrijfsuitje dat je voor je medewerkers organiseert, geef je hen de gelegenheid elkaar buiten het werk te ontmoeten. Het is een leuke manier om onderlinge relaties te versterken. Ben je op zoek naar een locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Dan is Lokaal 55 jouw adres.

Diverse mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

Om je collega’s te verrassen met een personeelsuitje in Friesland, schakel je Lokaal 55 in. Op onze prachtige locatie waar een ongedwongen sfeer hangt, kunnen jullie samenkomen voor diverse activiteiten. Betreed bijvoorbeeld onze kookstudio om een kookworkshop te volgen en elkaar uit te dagen tot het maken van de lekkerste gerechten.

We liggen met onze locatie aan de Houkesloot welke het beginpunt kan zijn van een prachtige vaarroute. Het water en onze vloot zijn dan ook onmisbare ingrediënten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland. Bekijk de mogelijkheden om vanaf Lokaal 55 met je collega’s te gaan varen.

Bedrijfsuitje Friesland

Mogelijkheden voor het huren van een vergaderlocatie

Bedrijfsuitje Friesland

Bij een bedrijfsuitje in Friesland hoort ook een smakelijke lunch, diner of borrel. Om je medewerkers te voorzien van een hapje en een drankje, bieden we diverse arrangementen aan. Op onze prachtige locatie aan het water kun je genieten van een verfrissend drankje of een uitgebreide maaltijd. 

Naast het organiseren van een bedrijfsuitje ben je bij ons bovendien aan het juiste adres voor het houden van een zakelijk evenement of bijeenkomst. Tijdens een vergadering of brainstormsessie haal je inspiratie uit onze vergaderlocaties en kom je tot verrassende inzichten en ideeën.

Bedrijfsuitje in Friesland met Lokaal 55

Voor een gezellig bedrijfsuitje in Friesland nodig je je medewerkers uit bij Lokaal 55. Diverse activiteiten zorgen voor een ontspannen sfeer en een sterkere onderlinge relatie. Informeer naar de mogelijkheden die we bieden of neem contact op om meteen een reservering te maken. We ontvangen je graag voor een succesvol personeelsuitje.