Catering bedrijf

Lokaal 55 is hét catering bedrijf wat jij bij een feestje of speciale gelegenheid wilt hebben. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met het verzorgen van catering bij feesten en partijen. Ons doel is om de catering op jouw feest of gelegenheid perfect te laten verlopen. Alles wordt vooraf besproken en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Voor allerlei soorten feesten hebben wij de catering verzorgd en we staan te springen dit ook voor jouw feest te doen. Van een bruiloft tot een opening en van een verjaardag tot een jubileum. Voor ieder feest kun je de catering van Lokaal 55 inschakelen.

Soorten catering die Lokaal 55 aanbiedt

Bij Lokaal 55 hebben we veel mogelijkheden. Naast deze mogelijkheden zijn wij ook bereid om ons aan te passen aan jouw wensen. Als je bepaalde wensen hebt of je weet precies hoe je de catering voor je ziet, dan kunnen we dit bespreken en zorgen wij ervoor dat dit wordt geregeld. Hieronder een aantal mogelijkheden waar en hoe wij catering aanbieden:

  • Catering met barbecue

Ben je een liefhebber van een goede barbecue? Dan is deze soort catering een goede keuze. Het is een populaire optie van catering waar al vaak voor is gekozen. We bereiden heerlijke vlees- en vegetarische gerechten voor jou en jouw gasten. Bij de catering word je volledig ontzorgd en regelen wij dat het vlees wordt gebakken en geserveerd.

  • Catering bij een feest aan huis

Als je thuis een feest organiseert, dan horen daar hoe dan ook lekkere hapjes en drankjes bij. We kunnen enkel borrelhapjes regelen, maar ook kunnen we een geheel diner serveren. De drankjes kunnen ook door ons worden geregeld, zo hoef je zelf helemaal niets te doen, enkel te genieten van het feest. Wil je echt volledig ontzorgd worden? Wij kunnen ook het meubilair regelen en de bediening verzorgen op het feest.

  • Catering voor een speciale gelegenheid

Ga je binnenkort trouwen, heb je een jubileum wat gevierd moet worden of is er een andere speciale gelegenheid die gevierd moet worden, dan kan Lokaal 55 de catering voor je regelen. Wil je enkel wat garnituren of een compleet diner? Dit en nog veel meer kunnen wij voor je regelen. Uiteraard luisteren wij naar de wensen en passen wij het volledig hierop aan.

Op zoek naar een cateringbedrijf? Neem dan contact op met Lokaal 55! Naast onze prachtige locatie in Sneek aan het water, is Lokaal 55 hét cateringbedrijf wat je erbij wilt hebben tijdens een feest of speciale gelegenheid. Als je alle wensen uitspreekt, kunnen we dit meenemen in de realisatie van de catering en zo is het helemaal naar jouw wens.

Catering bedrijf

Lokaal 55: dé locatie voor alle gelegenheden

Catering voor bedrijf

Naast dat wij veel catering doen op locatie, kun je bij ons op locatie ook een geweldig feest organiseren. We hebben een mooie, industriële plek aan het water waar iedereen terecht kan voor een geweldige ervaring. We zitten aan de Oude Oppenhuizerweg in Sneek en aan de andere kant zit de Houkesloot. Met mooi weer kun je genieten van een volledig verzorgde barbecue in onze tuin aan het water.

We zijn een populaire locatie voor trouwen, feesten en partijen. Op zoek naar een locatie om te vergaderen? Ook daarvoor is Lokaal 55 een zeer geschikte locatie. We bieden mooie ruimtes, lekkere koffie en een goede service. We zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt tijdens de vergadering.

Catering bedrijf bij Lokaal 55

Als je een activiteit wilt doen ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres. Wij hebben een grote kookstudio waar kookworkshops worden gehouden. Erg leuk om te doen samen met collega’s, een vriendengroep of met familie. Naast dat het erg leuk is, leer je er ook veel van. Je krijgt tips, leert nieuwe technieken en recepten. Zo heb je een leuke middag, leer je veel en mag je het na afloop opeten. Dol op wijn? We kunnen de kookworkshop uitbreiden met een wijnarrangement. Voor de liefhebbers van zoete dingen is er ook een taartworkshop. Hier leer je een taart vullen, te bekleden en te decoreren. Naast de taartworkshop is er ook een workshop waar je cupcakes, koekjes of een mini high-tea gaat maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Lokaal 55 als catering bedrijf of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.