Catering Heerenveen

Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of een verjaardag, bij speciale gelegenheden wil je volop genieten zonder je zorgen te maken over het eten en drinken. Een onvergetelijke borrel, diner of feest met vrienden en familie met een culinaire invulling, daar zorgt Lokaal55 voor die je inschakelt voor catering in Heerenveen.

We bieden je de mogelijkheid om je feest op onze unieke locatie in Sneek te organiseren, of we komen op jouw feest locatie om daar de gehele catering te verzorgen. Ontdek hier wat we te bieden hebben.

Ontdek onze mogelijkheden voor catering

Goed verzorgde catering met heerlijk eten en fijne drankjes is essentieel. Organiseer je een groots jubileumfeest of een zakelijk netwerkcongres, dan kijken wij graag samen naar een passende invulling voor jouw catering. Een feestelijke start met verse koffie en thee geserveerd met huisgemaakt gebak, aansluitend een gezellige borrel met fijne bites en afsluiten met een uitgebreid diner met koude en warme gerechten. De ervaring van Lokaal55 zorgt voor een gastvrije en verzorgde catering voor grote gezelschappen, een uitgebreid scala aan mogelijkheden met verschillende arrangementen.

Laat je de catering in Heerenveen aan ons over, dan kun je rekenen op een passend menu dat aansluit op de gelegenheid en wensen. We maken heerlijke gerechten waar je zowel bij ons als op je eigen feestlocatie kunt genieten. Op onze locatie aan het water van Sneek kun je samen met je gasten genieten van een heerlijke BBQ. We steken de Big Green Egg aan om culinair te genieten van een Walking Dinner, gezellig tafelen met het Sharing Dinner of al borrelend genieten van maaltijd vullende hapjes.

Catering Heerenveen

Feest op locatie of bij ons in Sneek?

Catering in Heerenveen

De organisatie van een feestelijk of zakelijk kost veel tijd. Bij Lokaal 55 helpen we je graag zoveel mogelijk hierin te ontzorgen. We denken mee met de mogelijkheden en zorgen dat de catering bij jou in Heerenveen tot in de puntjes wordt verzorgd.

Kom je je huwelijksfeest, verjaardag of jubileum op onze industriële feestlocatie in Sneek vieren, dan hoef je alleen maar te komen genieten. We staan achter de bar om drankjes te serveren en voorzien je gasten gedurende de hele avond van lekkere hapjes. De volledige catering word je uit handen genomen.

Catering in Heerenveen door Lokaal 55

Voor de organisatie van een groot feest of een belangrijke meeting ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Onze locatie in Sneek biedt alles wat je nodig hebt. Ook komen we naar jou in Heerenveen om het arrangement naar keuze te verzorgen. We maken het je graag gemakkelijk en jij bent verzekerd van voldoende heerlijk eten en drinken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor catering in Heerenveen. Laat ons je helpen jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.