Catering Harlingen

Terwijl je druk bent met de voorbereidingen voor een groot feest of een zakelijke meeting, staan we bij Lokaal 55 klaar om de catering te verzorgen. Dat kan bij ons op locatie waar we jou en je gasten van harte welkom heten. Daarnaast kunnen we de catering in Harlingen verzorgen, zodat je op locatie volledig ontzorgd bent en kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Ontdek onze arrangementen en mogelijkheden.

Onze mogelijkheden en arrangementen

Bij de organisatie van een huwelijksfeest, jubileum of een zakelijke bijeenkomst wil je alles tot in de puntjes verzorgen. De muziek, het programma, de aankleding en niet vergeten goed eten en drinken. Wil je de catering in Harlingen uit handen geven? Dan wijzen we je graag op onze diverse arrangementen die geschikt zijn voor ontbijt, lunch of diner.

Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheid voor de Big Green Egg BBQ  en Catering BBQ’s. In de zomer zetten we de barbecue met grote regelmaat aan om onze gasten te voorzien van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wil je hier gebruik van maken? Informeer naar de mogelijkheden en wees welkom in Sneek om met vrienden, familie of collega’s van een ongedwongen en smakelijke barbecue te genieten.

Catering Harlingen

Catering aan huis of bij ons in Sneek?

Catering in Harlingen

Voor onze arrangementen nodigen we je graag uit op onze unieke feestlocatie in Sneek. Het industriële pand is sfeervol ingericht en er is ruimte genoeg om je gasten te ontvangen. Terwijl jij geniet van een feestelijke avond, zorgen wij ervoor dat iedereen gedurende het feest voorzien is van eten en drinken.

Vindt het feest plaats bij jou thuis of op kantoor? Ook dan staan we klaar om je te ondersteunen met de catering in Harlingen. We komen graag langs om het eten en drinken te bezorgen en benodigdheden klaar te zetten. Denk aan een buffet met gerechten die je warm wilt serveren. Wij hebben het materiaal waarmee de gerechten op temperatuur blijven en heerlijk op smaak worden geserveerd.

Catering in Harlingen door Lokaal 55

Organiseer je binnenkort een groot feest of een zakelijke meeting? Zorg voor heerlijk eten en drinken, volledig verzorgd door Lokaal 55. Voor zowel catering in Harlingen als op onze eigen locatie in Sneek staan we klaar om je te ontzorgen. Vraag naar de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.