Catering Leeuwarden

Een bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of een verjaardag, deze belangrijke gelegenheden wil je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Nodig je vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond. Terwijl jij geniet van de sfeer en muziek, staan wij als catering in Leeuwarden klaar om het eten en drinken te verzorgen.

We nodigen je graag uit je feest op onze prachtige industriële locatie aan het water te organiseren of we ontzorgen jou door de catering op je eigen locatie te verzorgen; ontdek al onze mogelijkheden! Ook ontzorgen we je door de catering op je eigen feestlocatie te bezorgen. Ontdek onze mogelijkheden.

Tal van mogelijkheden voor de catering

Bij de organisatie van een groot jubileumfeest of van een zakelijk netwerkcongres is goed eten en drinken onmisbaar. Dat kan gaan om verse koffie en thee met huisgemaakt gebak, feestelijke borrel of uitgebreid diner met warme en koude gerechten. De catering die je verzorgt, geeft een feestelijke sfeer. Om je met de catering in Leeuwarden te ondersteunen, staan we bij Lokaal 55 klaar met diverse aantrekkelijke arrangementen.

Wanneer je bezig bent met de voorbereidingen voor een receptie op het werk of voor een huwelijksfeest, kun je ervoor kiezen de catering zelf op je te nemen. Onderdeel hiervan zijn onder andere het samenstellen van een toegankelijk menu en het doen van inkopen. Je kunt ook de keuze maken de catering aan ons uit te besteden. Wij maken vooriverse heerlijke gerechten klaar en zorgen dat alles op locatie wordt bezorgd. Daarnaast hebben we de populaire Big Green Egg BBQ waar je bij ons aan het water uitgebreid en ongedwongen van kunt genieten. Een ideale en smakelijke toevoeging waar je zowel in de zomer als in de winter van kan geniete om zowel in de zomer als ‘s winters gebruik van te maken.

Catering in Leeuwarden

Volledig ontzorgd

Catering Leeuwarden

Voor iedere feestelijke gelegenheid, zakelijk of privé, maak je gebruik van onze mogelijkheden voor catering in Leeuwarden. We stellen een mooi menu voor je samen en serveren verfrissende dranken. Dat kan in ons unieke pand aan het water van Sneek, maar ook op een feestlocatie bij jou in de buurt. Onze festival Foodtruck zorgt voor een feestelijke sfeer waaruit we fijne gerechten serveren; een gave toevoeging aan jouw feest!

Vraag gerust naar de mogelijkheden en geef de catering uit handen. Onze jarenlange ervaring en gastvrijheid zorgt voor een onvergetelijke avond waarbij jij volop kunt genieten van onze heerlijke hapjes en drankjes.

Catering in Leeuwarden vind je bij Lokaal 55

Wij organiseren graag samen met jou een onvergetelijk feest, gezellige borrel, heerlijk diner of belangrijke meeting. We ontvangen je op onze locatie in Sneek waar alles voor je is geregeld. Ook komen we graag bij jou langs om het arrangement naar wens te verzorgen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor catering in Leeuwarden. Wij organiseren graag samen met jou een gezellige bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.