BBQ op locatie

Wanneer je tal van vrienden en familie uitnodigt voor een feest of een personeelsuitje organiseert voor je medewerkers, kan een smakelijke lunch of diner niet ontbreken. De BBQ is daarvoor een perfecte oplossing. Je gasten kunnen op een ongedwongen manier van heerlijk eten genieten. Lokaal 55 verzorgt prachtige gerechten met een BBQ op locatie. Ontdek hier onze mogelijkheden om samen met je gasten of personeel van een complete BBQ te genieten.

Een ongedwongen sfeer tijdens de BBQ op locatie

De BBQ staat gelijk aan ontspanning en plezier. Voor veel mensen is het dé manier om samen te komen en niet alleen van elkaars gezelschap, maar ook van lekker eten te genieten. De ongedwongen sfeer die als vanzelf ontstaat terwijl de BBQ zijn werk doet, draagt enorm bij aan het succes van je personeelsfeest, jubileum of verjaardag.

Maak het jezelf tijdens de voorbereidingen van het feest gemakkelijk door onze BBQ-catering in te schakelen. Wij verzorgen heerlijke gerechten om het feest inclusief BBQ op locatie compleet te maken. Terwijl wij de BBQ bedienen, kun jij je volledig richten op je gasten. Overigens kun je jouw feest ook op onze prachtige locatie vieren.

BBQ op locatie

Smaakvolle vlees, vis en vegetarische gerechten

BBQ op locatie bij Lokaal 55

Voor de BBQ op locatie, als BBQ cateraar, verzorgen we heerlijke en verse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die we perfect op smaak brengen. Maar ook smaakvolle vegetarische gerechten zijn onderdeel van onze BBQ op locatie. Dat betekent dat je voor iedere gast een smakelijk BBQ-gerecht kunt serveren.

Bij onze BBQ op locatie wissel je vlees, vis en vegetarische gerechten af met verse salades en andere passende bijgerechten. De ongedwongen sfeer die met de BBQ tot stand komt in combinatie met fijne gerechten zal je feest tot een groot succes maken. Bekijk bovendien onze andere cateringmogelijkheden waarmee we je op jouw feest kunnen ondersteunen. Want wij zijn jullie BBQ cateraar op locatie!

BBQ op locatie met Lokaal 55

Een gezellige BBQ op locatie met verse en smaakvolle gerechten, daarvoor ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Wij zetten de BBQ voor je aan terwijl jij de aandacht kunt verdelen over je gasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een BBQ bij jou op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.