Catering Friesland

Met meer dan 40 jaar ervaring verzorgt Lokaal 55 bij iedere gelegenheid de gewenste catering in Friesland. Onze medewerkers zetten zich in om de catering perfect te laten verlopen met gastvrijheid als ons uitgangspunt. Daarnaast creëren wij bij alle cateringactiviteiten een perfecte balans tussen de wensen en de beleving van de gasten en de mogelijkheden die we bieden.

Van een bedrijfsopening tot jubileum en van een verjaardagsfeest tot productpresentatie, bij iedere gelegenheid hoort een heerlijke catering. Ontdek de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die we bij Lokaal 55 aanbieden.

Mogelijkheden bij Lokaal 55

Voor een geschikte catering in Sneek vol smaakvolle gerechten, biedt Lokaal 55 tal van mogelijkheden. Geef gerust je wensen aan ons door en ontdek de diverse mogelijkheden die we op het gebied van catering aanbieden:

  •         Als je de catering van een aankomende receptie voor het werk of een huwelijk wilt overlaten aan een culinair specialist, ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Bij de organisatie van de receptie kunnen wij je perfect ondersteunen en bedienen met een smaakvol buffet, garnituren of diner.
  •         Organiseer je een feest aan huis, ook dan is het mogelijk om van onze catering gebruik te maken.Van borrelhapjes, diner en drankjes tot bediening en meubilair, we helpen je graag om het feest compleet te maken. 
  •         Een van onze populaire mogelijkheden is de catering met barbecue. We bereiden heerlijke vlees- en vegetarische gerechten. Verzamel je met je gasten om de barbecue en geniet van een ongedwongen feestsfeer en van smakelijk eten.

Wat de gelegenheid ook is, voor catering in Friesland schakel je Lokaal 55 in. Bij jou thuis of op onze sfeervolle, industriele locatie, samen organiseren we een groots feest waar nog lang over gesproken wordt.

Alle ingrediënten voor een personeelsfeest, een bruiloft of een verjaardag vind je bij onze feestelijke locatie inclusief catering. Ontdek bij ons de mogelijkheden om van jouw avond een onvergetelijk feest te maken.

Jouw feest begint bij Lokaal 55. Zoek je bovendien naar een heerlijke catering in Friesland, dan zijn wij dé partij die je inschakelt. In onze keuken worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt waarvoor we enkel verse en lokale producten gebruiken. Wil je meer weten over onze cateringarrangementen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en geef je wensen aan ons door.