Catering Bolsward

Voor een aankomend huwelijksfeest of bedrijfsjubileum haal je alles uit de kast om een gedenkwaardige avond te organiseren. Bij Lokaal 55 helpen we je hier graag bij. We heten je welkom in ons unieke pand in Sneek dat geschikt is voor de mooiste feesten en voor zakelijke bijeenkomsten. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor catering die je op locatie laat bezorgen. Ontdek onze heerlijke menu’s en de mogelijkheden voor catering in Bolsward.

Een scala aan cateringmogelijkheden

Organiseer je een feestelijk event, dan spelen eten en drinken een essentiële rol. Het brengt mensen samen en draagt bij aan een ongedwongen sfeer. Nu nog de keuze wat je aan je gasten wilt serveren? Een smakelijk ontbijt of lunch tijdens een zakelijk netwerkbijeenkomst of een heerlijk diner met culinaire gerechten of een uitgebreid buffet, laat je inspireren door onze mogelijkheden. We ondersteunen je graag met een volledig verzorgde catering in Bolsward.

Ook op onze locatie in Sneek kun je van deze arrangementen genieten. Op een mooie zomeravond zetten we het liefst onze Big Green Egg BBQ aan. Zowel vleesgerechten als vegetarische maaltijden worden hierop bereid en de barbecue staat garant voor een ontspannen en gezellige avond.

Catering Bolsward

Op eigen locatie of bij ons in Sneek?

Catering in Bolsward

Voor een feestelijke aangelegenheid of een zakelijke bijeenkomst ben je van harte welkom op onze unieke feestlocatie in Sneek. We zijn gelegen aan het water en hebben verschillende ruimtes om vrienden, familie en collega’s te ontvangen. Terwijl jij de tijd neemt van je gezelschap te genieten, serveren wij heerlijk eten en verfrissende drankjes. We bereiden heerlijke gerechten die zijn afgestemd op jouw wensen en zorgen ervoor dat je gasten van een drankje zijn voorzien.

Behalve dat we jou graag bij ons ontvangen, nemen we ook de moeite om de catering in Bolsward te bezorgen. We hebben alle spullen in huis die nodig zijn om gerechten warm te houden en te serveren. Zo ben je volledig ontzorgd en kun je met alle genodigden van een feestelijke avond genieten. Onze prachtige Foodtruck brengen we met ons mee naar jouw locatie, waaruit we feestelijke gerechten serveren!

Catering in Bolsward verzorgd door Lokaal 55

Kijk je uit naar een onvergetelijke feestavond of een succesvolle bijeenkomst? Onze medewerkers staan voor je klaar. Ontdek de mogelijkheden voor catering in Bolsward of voor een onbezorgde avond bij ons in Sneek. We informeren je graag over de mogelijkheden. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.