Catering Drachten

Wil jij uitpakken tijdens het vieren van een speciale gelegenheid met een prachtig huwelijksfeest, jubileumviering of zakelijke bijeenkomst? Lokaal55 maakt van jouw feestje een onvergetelijk moment met heerlijk eten en feestelijke drankjes waarbij je gastvrij wordt ontvangen. Bijzondere gebeurtenissen wil je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Wil je van een groot feest genieten terwijl het eten en drinken wordt verzorgd?

Voor catering in Drachten die we op locatie verzorgen en je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Ook ben je welkom in ons unieke pand in Sneek om van je eigen feest te genieten.

Heerlijke gerechten en buffetten

Verjaardagen, jubileums of de liefde vieren; dat verdient een memorabel feest. Vrienden, familie en collega’s worden uitgenodigd, de muziek wordt geregeld en fijne borrelbites en heerlijke drankjes worden geserveerd. Liever jouw feest op eigen locatie, dat is voor Lokaal55 geen probleem; er zijn veel verschillende mogelijkheden. We hebben arrangementen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden op zowel informeel als zakelijk vlak.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een uitgebreid diner dat we bij jou in Drachten kunnen verzorgen. De heerlijke gerechten worden in onze keuken bereidt en worden samen met alle benodigdheden bij jou op locatie naar wens gepresenteerd. Ook zetten we graag onze BBQ in, die we meenemen, waarop we prachtige vlees, vis- en vegetarische gerechten grillen. Voor de Big Green Egg BBQ nodigen we je graag uit op onze sfeervolle locatie aan het water in Sneek.

Catering Drachten

De locatie van jouw feest

Catering in Drachten

Vindt het feest plaats in Drachten waar je een locatie hebt afgehuurd, dan komen we zonder problemen langs om de gehele catering te verzorgen. Compleet verzorgd, veel ervaring en gastvrijheid komen wij graag in Drachten om de feestelijke catering te verzorgen van A tot Z.

Bij Lokaal 55 bieden we je ook graag de mogelijkheid om het feest bij ons op locatie te vieren. We zijn gevestigd in een uniek industrieel pand met verschillende sfeervolle ruimtes om vrienden en familie te ontvangen en van een onvergetelijk feest te genieten. Ondertussen serveren wij heerlijke gerechten en zorgen we ervoor dat je gasten van een drankje zijn voorzien.

Catering in Drachten, volledig ontzorgd door Lokaal 55

Maak van het bedrijfsjubileum of huwelijk een onvergetelijk feest. Bij Lokaal 55 helpen we je hier graag bij. Voor catering in Drachten of bij ons op locatie, we zorgen voor heerlijke gerechten en voldoende drinken. Organiseer je een zakelijke meeting of congres, ook dan staan we voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.