Kookstudio Friesland

Als je zoekt naar een verrassende activiteit om met vrienden, collega’s of familie te doen, dan is het volgen van een kookworkshop een aanrader. Kom naar Lokaal 55, de kookstudio in Friesland waar je niet alleen kennis maakt met nieuwe recepten en kooktechnieken maar vooral het samen koken en genieten centraal staat.

Ontdek de diverse kookworkshops die we organiseren en die een decor zijn voor het vieren van een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest. Bekijk bovendien de mogelijkheden die we bieden voor het organiseren van een feest of vergadering.

Mogelijkheden bij Lokaal 55

We bieden diverse kookworkshops in onze kookstudio aan, waar je je voor aan kan melden. Uiteraard genieten jij en je gezelschap na de workshop van de culinaire gerechten die je zelf hebt bereid.

In onze kookstudio in Friesland doen wij er alles aan om jou en je mede-koks een onvergetelijke workshop te bezorgen. Niet alleen brengen we je allerlei nieuwe kooktechnieken en recepten bij, ook de ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat jullie samen genieten van een gezellige workshop.

Ontdek hier de diverse kookworkshops die we in onze kookstudio in Friesland aanbieden. Of je nu met collega’s een teamuitje plant, een actieve verjaardag organiseert of je inschrijft voor één van onze individuele workshops, met onze kookworkshops heb je gegarandeerd een succesvolle dag.

  •         We organiseren individuele kookworkshops waarin je de kneepjes van het vak leert en smaakvolle gerechten bereidt. Kijk in onze agenda naar de actuele data van onze individuele workshops en activiteiten.

Een individuele kookworkshop kun je volgen voor €89,50 per persoon

  •         Voorafgaand aan de kookworkshop word je verwelkomd met een feestelijk glas Prosecco en een knapperig broodplankje met lekkere dipjes. Samen met de kok(s) bespreken jullie het menu en beginnen jullie met de bereiding van de gerechten. Optioneel wordt de kookworkshop uitgebreid met een heerlijk wijnarrangement.
  •         Wil je voor je collega’s een optimale teambuilding activiteit organiseren? Wat dacht je van een kookworkshop in Friesland! Koken brengt mensen samen en kan onderlinge verhoudingen versterken. Het doel van de workshop: samen een diner bereiden waar iedereen een aandeel in heeft. En de afsluiter: proeven van al het lekkers waar je als team aan hebt gewerkt.

Een kookworkshop is al te volgen vanaf €69,50 per persoon, inclusief alle ingrediënten en consumpties. Het minimumtarief van een kookworkshop is € 775,00. 

  •         Houd je van zoetigheid, dan is de taart- of cupcakeworkshop echt iets voor jou. In deze workshop van ongeveer 2 uur leer je de zoete lekkernij(en) te vullen, te bekleden en te decoreren. We hebben alle ingrediënten en decoratiematerialen in huis waarmee je je eigen feestelijke en smaakvolle taart of cupcakes maakt. Tijdens de workshop serveren we koffie en thee met een zoete lekkernij. Aanvullend kan je de zoete workshop uitbreiden met een gezellige high tea.  Van je taart of cupcakes die je meekrijgt in een mooie doos, kan je na afloop thuis heerlijk  snoepen.

De prijs voor de taart of cupcake workshop is €49,50 per persoon. Je kunt al een zoete workshop reserveren vanaf 10 personen. Meerprijs voor een high tea is €17,50 per persoon.

Klaar om iets nieuws in de keuken te leren en één van onze kookworkshops te volgen? Voor de kookstudio in Friesland waar koken en bakken perfect wordt gecombineerd met een gezellige sfeer, moet je bij Lokaal 55 zijn. We staan klaar om jou en je gezelschap te ontvangen. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.