Catering

Met meer dan 40 jaar ervaring is Lokaal 55 in staat de gewenste catering perfect te verzorgen. Met 100% overgave en passie en altijd smaakvol! En daar zijn we best trots op. Gastvrijheid is bij ons het uitgangspunt. En bij alle catering activiteiten weet Lokaal 55 perfect de balans te creëren tussen de wensen en de beleving van de gasten. 

Van opening tot jubileum en van verjaardagsfeest tot product presentatie. Lokaal 55 verzorgt een grote verscheidenheid aan catering varianten.

Catering impressie

catering diner

Drijvend Lokaal & sloep

Vaararramgementen in Friesland

Drijvend Lokaal

Big Green Egg Sneek

Big Green Egg

Mogelijkheden

Catering receptie

Voor de catering van een receptie kan Lokaal 55 perfect ondersteunen. Of het nu gaat om een receptie thuis, een receptie op het werk, een receptie in de bedrijfshal, een receptie voor uw huwelijk of een nieuwjaarsreceptie, Lokaal 55 maakt elke receptie tot een smaakvol gebeuren.

Lokaal 55 kan de catering van jouw receptie volledig uit handen nemen, maar kan dit ook samen met jou invullen. De gewenste locatie kunnen we aankleden voor een receptie met een tapbuffet, meubilair, sfeerverlichting, servies en uiteraard gastvrije medewerkers. Zodat de receptie in de smaak valt bij jouw gasten.

Lokaal 55 doet graag originele suggesties voor de invulling van uw receptie. Dat kan zijn een heerlijk borrelgarnituur , een compleet stamppotbuffet of bijvoorbeeld een tapas buffet.

Catering thuis

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis vieren! Lokaal 55 helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons vakkundig verzorgd. Zodat u thuis een onvergetelijk feest kunt vieren zonder beslommeringen. Eventueel uw huiskamer uitbreiden met een luxe party tent, verwarmd en ingericht met extra meubilair? Geen enkel probleem. Lokaal 55 zorgt voor een uitstekende catering bij u thuis! Daarbij kunt u denken aan:

 • een barbecue
 • buffetten, tapas of een origineel captains dinner
 • party hapjes, variërend van kaas en worst, een bittergarnituur of tapas
 • of maak gebruik van één van onze catering specials, zoals een walking dinner

Laat ons weten wat voor feest u thuis wilt vieren en samen maken we er een smaakvol voorstel van. Zodat uw gasten nog lang na zullen praten over uw feest thuis.

Catering barbecue

Ook voor een heerlijke catering barbecue bent u aan het juiste adres bij Lokaal 55. Op iedere gewenste locatie, inclusief de aankleding, laten we je genieten van een tot in de puntjes verzorgde catering barbecue. Culinair en gastvrij zoals u van ons mag verwachten. Lokaal 55 biedt u verschillende barbecue arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel verzorgde barbecue bij u thuis of als personeelsfeest. Vertel ons uw barbecue wensen en wij komen met heerlijke suggesties voor de catering van uw barbecue!

Catering feest

Een onbekommerd en zorgeloos feest vieren? Lokaal 55 helpt graag bij de catering van jouw feest, zodat je een onvergetelijk feest kunt vieren zonder beslommeringen. Samen bespreken we de wensen voor het feest! Lokaal 55 stelt dan een mooi arrangement samen voor de catering van jouw feest. Daarbij kun je denken aan:

 • een barbecue
 • buffetten, tapas of een origineel captains dinner
 • party hapjes, variërend van kaas en worst, een bittergarnituur, tapas of de speciale Hanenburg bites
 • of maak gebruik van één van onze catering specials, zoals een walking dinner

Bedrijfscatering

Als u behoefte heeft aan catering binnen uw bedrijf dan stelt u natuurlijk hoge eisen aan deze bedrijfscatering. Want u wilt uw medewerkers voorzien van gevarieerd vers en gezond eten en drinken. Het verzorgen van bedrijfscatering is in goede handen bij Catering Hanenburg. Onze flexibele contractvorm en transparante dienstverlening gaan hand in hand met een creatieve en gezonde receptuur, waarmee we u en uw medewerkers dagelijks verrassen. Inventiviteit en ondernemerschap zijn karakteristiek voor onze bedrijfscatering. Lokaal 55 denkt graag mee over een op maat gesneden bedrijfscatering voor uw locatie.

Party catering

It’s party time. Het maakt voor ons niet uit wat voor party je wilt. Of het nu een ontvangst, een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft, een diner, seminar, vergadering, productpresentatie is. Lokaal 55 zorgt dat de gasten kunnen genieten van een onvergetelijke party. Veelzijdigheid in party catering staat niet voor niets bij onze medewerkers hoog in het vaandel. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een party. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten en drinken serveert u? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat Lokaal 55 voor uw party catering klaar. Wij kunnen alles organiseren. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service. Lokaal 55 bezorgt u zo een onvergetelijke en onbezorgde party.

Catering aan boord

Pakket 1 à € 31,50 p.p.

 • Ontvangst met koffie, thee en Friese lekkernijen
 • Lunch belegde broodjes, sandwiches, wraps met Friese kaassoorten, gerookte vleeswaren en zalm
 • Friese tapas voor bij de borrel

Pakket 2 BBQ of diner bij LOKAAL55 vanaf € 32,50 p.p.

BBQ of diner op locatie? We maken graag een arrangement op maat voor u.

Pakket 1 + 2 vanaf € 59,50 p.p.

Prijzen exclusief consumpties

Hostess mee aan boord à € 95,00

Minimaal aantal: 10 personen

Catering bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd. Lokaal 55 helpt jullie graag om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag van te maken. Als jullie een mooie locatie op het oog hebben, kunnen wij de catering op de bruiloft invullen. Ook kunnen we helpen bij het vinden van een mooie trouw locatie. Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand, maar voor het overige is alles voor de catering van jullie bruiloft bij Lokaal 55 in vertrouwde handen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie de wensen voor de catering op jullie bruiloft kenbaar maken. Gecombineerd met onze suggesties van onze koks komen we samen tot de perfecte invulling van de catering op jullie bruiloft. Zodat jullie op de trouwdag onbezorgd kunnen genieten van elkaar, jullie gasten én natuurlijk de catering.

Vermeld jullie wensen over uw bruiloft of trouwdag op het contactformulier. Dan nemen wij contact op voor het maken een afspraak. En maken we een plan voor de invulling van een onvergetelijk en onbezorgde bruiloft.