VERGADEREN

Samen met uw collega’s op een bijzondere locatie vergaderen? Kom naar Lokaal 55 voor een sfeervolle omgeving. Wij verzorgen een uitstekend vergaderarrangement in Lokaal 55. In onze sfeervolle ruimte kunt u inspirerend en effectief vergaderen. Wij verzorgen voor u naar wens een aangeklede koffie en thee. Ook bieden wij een lunch en diner service rondom het vergaderen.

Vergaderarrangementen zijn mogelijk voor kleine en grote gezelschappen. Na de vergadering kunnen de schorten voor om het diner te bereiden. Informeer naar mogelijkheden en prijzen. 

Laat ons uw wensen voor het vergaderen weten via mail of bel 0515 415965 en wij komen met een passend voorstel.

MOGELIJKHEDEN

Vergaderen Sneek

Samenwerken, presenteren, teambuilding en vergaderen in Sneek? Lokaal 55 beschikt over verschillende inspirerende ruimten om uw vergadering in Sneek te organiseren. Beamer, scherm, audioscherm, internet, flipover, geluidsinstallatie, alles is aanwezig om een presentatie te houden.

Vergaderarrangementen voor bedrijven kunnen uitstekend worden gecombineerd met een kookworkshop.  Een muzikale, sportieve of creatieve onderbreking is ook mogelijk van uw vergadering in Sneek. De vergadering kan worden afgesloten met een wijnproeverij in ons wijnlokaal. Bel of mail voor informatie over vergaderen in Sneek en een vergaderarrangement op maat.

Vergaderlocatie Sneek

Als u een unieke vergaderlocatie zoekt en eens anders wilt vergaderen? Aan het water of op het water of u wilt met uw collega’s echt even helemaal los komen van uw bedrijf? Kom dan naar dé vergaderlocatie in Sneek bij Lokaal 55. In het voormalige abattoir heeft u keuze uit diverse mogelijkheden, we hebben meerdere vergaderlocaties in Sneek.

Lokaal 55 denkt graag met u mee om voor u en uw collega’s een inspirerende vergaderlocatie in Sneek in te richten, om uw vergadering zo efficiënt mogelijk te maken.

Vergaderen op het water

Zoekt u een unieke vergaderlocatie? Wat te denken van het vergaderen op het water? Lokaal 55 neemt alle zorgen uit handen voor een inspirerende vergadering op het water. Parkeer de auto op onze ruime parkeerplaats, stap uit en betreedt het terrein van Lokaal 55. Je zult worden overvallen door een oase van rust.

Na de ontvangst met een heerlijke kop koffie stapt u op één van de schepen om te gaan vergaderen op het water. In deze ontspannen ambiance zal de vergadering op het water voor alle deelnemers een mooie voedingsbodem betekenen voor een vruchtbare meeting.

Maak vrijblijvend een afspraak!