Catering op locatie

Een jubileum, personeelsuitje of verjaardag organiseren vraagt van jou de nodige voorbereidingen. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je de catering uitbesteden aan Lokaal 55. Maak gebruik van onze diensten en ervaar naast het heerlijke eten ook de gastvrijheid waarmee we je gasten met onze catering op locatie ontvangen.

Diverse soorten catering

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor de catering tijdens jouw feest, ben je bij ons aan het juiste adres. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de hoge kwaliteit van onze keuken waar heerlijke gerechten worden bereid. Daarnaast bieden we allerlei mogelijkheden waarmee we de catering op locatie kunnen verzorgen.

Ontdek bij ons de vele cateringarrangementen die perfect bij passen bij iedere gelegenheid. Van een uitgebreide lunch tot een volledig verzorgd diner en smaakvolle bittergarnituren die onmisbaar zijn naast een drankje voor je gasten. Of zet onze bbq op locatie in voor heerlijke vlees-, vis-  en vegetarische gerechten, waarmee je een ongedwongen sfeer realiseert.

Catering op locatie

Catering bij iedere gelegenheid

Catering op locatie?

Voor iedere gelegenheid verzorgt Lokaal 55 een heerlijke catering op locatie. Dat kan een verjaardag zijn die je in privésferen wilt vieren en waar je een culinaire oplossing voor zoekt. Je kunt ook denken aan een zakelijke bijeenkomst waar een voedzame lunch aan voorafgaat. Elke aangelegenheid waar volgens jou een mooi gerecht of smakelijke hapjes bij horen, maak je met onze catering compleet.

Naast catering op locatie verzorgen we ook diverse arrangementen op onze eigen prachtige locatie aan het water. Voor het vieren van een personeelsuitje, verjaardag of babyshower ben je bij ons van harte welkom. Volg bijvoorbeeld een kookworkshop in onze kookstudio. We bieden diverse interactieve workshops aan waar je de basis van het koken wordt bijgebracht en een heerlijk recept kunt uitproberen.

Catering op locatie door Lokaal 55

Maak je feest of vergadering compleet met heerlijke gerechten van Lokaal 55. Voor bij de lunch of in de avonduren, onze catering op locatie biedt je tal van mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en geef je wensen aan ons door.