Big Green Egg BBQ

Organiseer je een personeelsuitje of jubileum, laat de Big Green Egg BBQ dan het middelpunt van het feest zijn. Van deze BBQ komen heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten en als vanzelf ontstaat er een gemoedelijke en gezellige sfeer. Je bent van harte welkom op onze prachtige, industriële locatie voor een smakelijke BBQ.

Een volledig verzorgde BBQ

Tijdens de organisatie van het feest is de catering een belangrijk aandachtspunt. Met smakelijke hapjes of een lekker diner zet je de toon voor het feest. Je laat je dan ook graag inspireren door de vele mogelijkheden voor gerechten die we voor elke gelegenheid passend maken. 

Wij helpen je graag met lekker eten dat je op het feest kunt serveren. Onze specialisten maken mooie gerechten klaar die met de Big Green Egg BBQ perfect bereid worden. Op een zomerse dag is deze BBQ een absoluut succes waar je gasten en jijzelf van zullen genieten.

Verse gerechten van hoge kwaliteit

Zodra we de Big Green Egg BBQ aanzetten en de eerste gerechten erop liggen, ontstaat er een ongedwongen sfeer. De geur die van de BBQ afkomt terwijl de verse producten langzaam garen, draagt eraan bij dat je echt de tijd hebt om met elkaar te genieten.

Ondertussen worden er heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten gegrild en gerookt op de multifunctionele Big Green Egg. Het eten zal door de hoge kwaliteit van de bereiding op de BBQ absoluut bij je gasten in de smaak vallen.

Big Green Egg BBQ van Lokaal 55

Op een feest uitpakken met lekker eten begint met de Big Green Egg BBQ. De BBQ is een populair middel waarmee we heerlijke gerechten bereiden. Door het gevarieerde menu is er voor ieder wat wils. En ben je op zoek naar andere lunch- of diner gerechten die je tijdens je feest wilt serveren, ook dan ben je bij Lokaal 55 aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.