Kerstlocatie Friesland

Feestelijke Borrel

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan en dat vier je bij Lokaal55! Toosten op een prachtig jaar met jouw collega’s, vrienden of familie met feestelijke glazen prosecco of warme Glühwein. Onze sfeervolle ruimtes zijn gezellig ingericht en geschikt voor verschillende groepsgroottes. Daarnaast kunnen we het terras sfeervol aankleden met houtkachels, vuurbollen en vuurkorven. Tijdens de borrel serveren we heerlijke borrelbites om van te genieten, dat we bijvoorbeeld kunnen uitbreiden tot een maaltijd vervangend menu; hoe gezellig is dat!

De favoriete Cocktailbakfiets, festival foodtruck of een welkkomstdrankje in de kleur van jouw logo; we denken graag met je mee om het feest zo persoonlijk en onvergetelijk mogelijk te maken! Onze medewerkers bediening staan gastvrij voor jullie klaar en zorgen samen met jullie voor een schitterende kerstborrel!

Magisch Diner

Lange gedekte tafels met sfeervolle kaarsjes, bloemetjes en prachtige servies; een sprookje dat wij mogelijk maken! De hele ruimte gevuld met gezelligheid, heerlijke drankjes en een uitgebreid kerst diner wordt geserveerd.

Voor de invulling van het diner zijn er verschillende mogelijkheden die we kunnen afstemmen op jouw culinaire wensen. Een uitgebreid vijf, zes of zeven gangen diner, lang tafelen met een gezellig sharing dinner of winterse BBQ gerechten; wij denken graag met je mee om te komen tot het diner hoe jij het voor ogen hebt!

Onvergetelijke Avond

Samen met jouw collega’s, familie of vrienden beleef je een onvergetelijke avond bij Lokaal55 in de feestmaanden!  Verschillende sfeervolle ruimtes bieden de mogelijkheid voor een passende ruimte voor jouw gezelschap. Een grote groep? Geen probleem, dan verbinden we verschillende feestruimtes en kunnen we tot wel 1000 man feest vieren in ons industriële pand aan het water!

Samen kijken we naar een passende en feestelijke invulling; een gezellige band, achtergrond duo, gezellige pubquiz of swingen met onze Huis DJ. Er worden heerlijke hapjes geserveerd en feestelijke drankjes geschonken.

Liever een kerstfeest op locatie?

Compleet verzorgd met sfeervolle invulling

Naast onze eigen locatie komen we ook graag bij jou! Een compleet verzorgde borrel, heerlijk diner of swingend feest inclusief wintertent, meubilair, food en drinks; niks is ons te gek. Daarnaast nemen we gemakkelijk onze foodtruck of cocktailfiets mee om een festivalsfeer te creëren. We denken graag met je mee wat passend is voor jou!

 

Tijdens de Kerstdagen thuis genieten van Lokaal55?

Bestel dan ons Traiteurmenu in onze webshop! Gemakkelijk een drie gangen diner op tafel gezet met onze heerlijke producten en gerechten.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vul gemakkelijk jouw gegevens in het contactformulier in met een voorkeurs dag, gewenste programma en verwachte aantal personen.

Vervolgens maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jouw kerstfeest!