We presenteren een overheerlijk traiteurmenu om gemakkelijk thuis af te maken. In een handomdraai tover je zelf een feestelijk viergangen Kerstmenu op tafel.
VIS/VLEES MENU
Voorgerecht : In rode biet gemarineerde zalm met venkelsalade & mierikswortelcrème
Tussengerecht : Huisgemaakte Pompoensoep met een knapperig broodje met heerlijke dips
Hoofdgerecht : Zacht gegaarde ossenhaas en wildstoof met ambachtelijke jus, winterse groenten & aardappeltjes
Nagerecht : Chocoladetaartje met mangocoulis & hazelnootcrunch
VEGETARISCH MENU
Voorgerecht : Rode bietencarpaccio met gemengde sla, truffelmayonaise & geitenkaas
Tussengerecht : Huisgemaakte Pompoensoep met een knapperig broodje met heerlijke dips
Hoofdgerecht : Bospaddenstoelenragout met aardappeltjes & winterse groenten
Nagerecht : Chocoladetaartje met mangocoulis & hazelnootcrunch
Per persoon € 54,50
Bestellen tot zondag 22 december 18:00 uur.
Afhalen kan op dinsdag 24 december tussen 15:00 uur en 18:00 uur.