RESTAURANT SNEEK

Restaurant Bij Houke ligt aan de Houkesloot, het water tussen Sneek en het Sneekermeer. In dit restaurant in Sneek werken we met veel lokale producten, dagvers en smaakvol. Je kunt à la carte kiezen of kok Ultsje Dijkstra vragen om een verrassend menu te bereiden. Restaurant Bij Houke in Sneek is onderdeel van Lokaal 55 op een prachtige, industriële plek waar we je gastvrij ontvangen.

RESTAURANT IMPRESSIE

catering diner

Lokaal 55 locatie

Dineren

Drijvend Lokaal

Big Green Egg

Dineren 2

Kookworkshop

Kookworkshop 2

MOGELIJKHEDEN

Walking Dinners in ons restaurant in Sneek

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een bijzondere vorm. In ons restaurant in Sneek Bij Houke verzorgen wij tijdens een walking dinner culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het aardige is dat jullie gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Alle gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want ze worden gepresenteerd op een klein bordje of in een glaasje en zijn eenvoudig met vorkje of lepeltje nuttigen. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies.

De buffetten van het restaurant in Sneek

Luxe dineren en niet de zorg hebben of het de juiste keuze is voor jouw gasten? Laat je verrassen door onze koks. Op basis van jullie wensen stellen wij een heerlijk buffet diner samen met mooie, regionale streekproducten. Geniet van de onvergetelijke culinaire ervaring in ons restaurant in Sneek. Dit buffet past bij allerlei (feestelijke) gelegenheden en is vooral geschikt voor groepen.

De buffetten staan bekend om de authentieke koude en warme gerechten. Er is een ruime gevarieerde keuze. Kies uit de volgende buffetten:

  • warm en koud buffet
  • stamppot buffet
  • tapas buffet
  • vegetarische buffet
  • captains dinner

En op het terras van het restaurant de Big Green Egg BBQ

Onze koks koken met veel plezier bij ons restaurant in Sneek met de Big Green Egg of BBQ. Vanzelfsprekend maken we op de Big Green Egg gebruik van verse streekproducten. Stel je voor, het zonnetje schijnt, aan de waterkant is het windstil, het terras staat klaar en het leven voltrekt zich buiten bij ons prachtige restaurant in Sneek. Dan ben je van harte welkom voor die verrukkelijke barbecue. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van een barbecue buffet of een live cooking experience met de Big Green Egg, met volop culinaire mogelijkheden.

Openingstijden restaurant in Sneek Bij Houke

Ons restaurant in Sneek is onder normale omstandigheden open op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.30 uur en verder iedere dag van de week op reservering. Bel ons voor een reservering op 0515 460321 of reserveer alvast een tafel per mail of in de agenda op deze pagina. De reservering wordt dan nog bevestigd per mail of telefoon. Kom met de fiets, boot of auto; parkeren kan voor de deur en is gratis. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten voor een heerlijke avond in ons restaurant in Sneek.
Menu