Je eigen live cooking met Lokaal 55,
uniek voor je vriendenclub of collega's

In deze bijzondere tijden is het goed om toch samen iets moois te beleven. Bij Lokaal 55 hebben we met de koks een uniek concept bedacht. Heerlijk thuis koken onder begeleiding van onze koks via een livestream verbinding. Zodat jouw gezelschap samen een frisse start kan maken voor 2021.

Bij bedrijven werken veel mensen thuis, medewerkers zien elkaar niet veel en vriendenclubs mogen niet afspreken. Bovendien vragen de huidige omstandigheden veel van iedereen. En juist in deze tijd willen we elkaar zien en ontmoeten. En daar past live cooking uitstekend bij. Inspireer jouw team of vrienden om mooie gerechten te maken voor thuis, maar mét de beleving met elkaar. Reken maar dat daar nog lang over gesproken wordt!

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek in het voormalige slachthuis van Sneek. In Lokaal 55 kan worden vergaderd en er wordt lunch, borrel en diner geserveerd. Ook biedt Lokaal 55 kookworkshops en nu in coronatijd afhaalmenu’s en pizza’s to go. Zodra het kan ontvangen we jullie natuurlijk weer graag, maar we moeten het nu doen met wat wel mogelijk is.

Uniek kookworkshop concept

Met dit concept op maat kijken we waar jouw medewerkers of vrienden blij van worden. Een toegankelijk 3-gangen menu, een high tea of een uitgebreide bbq sessie, alles is mogelijk. De ingrediënten worden thuis afgeleverd of kunnen afgehaald worden door onze drive thru en de live cooking sessie wordt gepland. Men kan dan tegelijk mee koken, of op een ander moment het menu zelf maken. Om het een bijzonder tintje te geven kan de kijker thuis worden toegesproken vanuit onze kookstudio bij Lokaal 55.

Ja, neem contact met mij op over deze unieke kookbeleving


  Lokaal55

  Oude Oppenhuizerweg 55
  8606 JB Sneek

  T 0515 460 321
  info@lokaal55.nl

  Menu