1. Home
  2. /
  3. Voor thuis
  4. /
  5. Tickets
  6. /
  7. Local Vibes – zondag 8 augustus 2021
Tickets

Local Vibes – zondag 8 augustus 2021

5,00

Op voorraad

Beschrijving

Local Vibes

Zondag 8 augustus organiseren we weer Local Vibes!

Heerlijk genieten van fijne muziek en hapjes en drankjes in onze tuin.

Vanaf 15:00 uur gaan de deuren open en ontvangen we je graag!

Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van ouders mogen gratis naar binnen.

 

Let op, belangrijke toegangsinformatie:

Om toegang te krijgen tot Local Vibes is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor internationale bezoekers geldt dat zij toegang kunnen krijgen tot Local Vibes met een Digitaal Corona Certificaat of via Testen voor Toegang.

Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Local Vibes.

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Menu