We presenteren een overheerlijk traiteurmenu om gemakkelijk thuis af te maken. In een handomdraai tover je zelf een feestelijk viergangen kerstmenu op tafel.
KERSTMENU
Voorgerecht
Rouleau van spitskool
aardappel | kruidige groentejus | groene asperge | kerstster krokantje
SUPPLEMENT MOGELIJK: van huisgerookte zalm (80gram per persoon) + € 4,50
Tussengerecht
Huisgemaakte pastinaaksoep
knapperig brood | kruidenboter | tomatensalsa
Hoofdgerecht
– met keuze uit –
VLEES: Zachtgegaarde ossenhaas
runderstoof | Hasselbackaardappel | winterse groenten | ambachtelijke kalfsjus
VEGETARISCH: Tarte Tatin
rode ui | geitenkaas | geroosterde hazelnoot | winterse groenten | ambachtelijke uienjus
Nagerecht
Stoofpeertjes crumble
kaneelroom | witte chocola
Per persoon € 57,50.
Bestellen kan tot maandag 22 december 18:00 uur.
Afhalen kan op woensdag 24 december tussen 15:00 uur en 18:00 uur.


